Tegeltje bedrukken

Tegeltje bedrukken met eigen tekst

Wilt u een tegeltje bedrukken met eigen tekst? Goed idee! Bedrukte producten zijn ideaal om cadeau te geven, maar ook leuk om zelf te houden. In mijn webshop kunt u gepersonaliseerde bedrukte items kopen maar ook kiezen uit één van de leuke designs. Het gezicht achter deze webshop, dat ben ik: Samantha, moeder van 3 kinderen. Naast dat ik deze webwinkel beheer ben ik parttime werkzaam in de ouderenzorg als verzorgende IG. Al sinds ik mij kan herinneren was mijn hobby om persoonlijke zelfgemaakte dingen voor mensen te maken. Ik wil zo veel mogelijk mensen blij maken met unieke producten, zoals bedrukte tegeltjes. Ga naar de webshop en laat een tegeltje bedrukken met uw favoriete quote. Uw bestelling wordt binnen twee werkdagen naar uw adres verstuurd.

 Tegeltje bedrukken op leisteen met tekst of afbeelding

Bent u op zoek naar een mooi natuurlijk product om uw quote op te laten drukken? Een tegeltje bedrukken op leisteen sluit heel goed aan op deze wensen. Daarbij geeft het tegeltje ook nog eens een luxe uitstraling. Doordat er handige pootjes aan het tegeltje zijn vastgemaakt kunt u hem ook gemakkelijk neer zetten. Heeft u al een leuke plek in gedachten? Misschien op de vensterbank bij het raam zodat hij meteen in het zicht valt als er iemand op bezoek komt. Een ander idee is om er een motiverende quote op te laten drukken. Zet deze in uw eigen homeoffice neer en wordt elke dag herinnerd aan deze wijsheid. U kunt deze tegel namelijk helemaal personaliseren waardoor het een prachtig en uniek product is. Laat een tegeltje bedrukken om cadeau te geven aan een dierbare of om zelf te houden. Tip: een tegeltje is ook erg leuk om te geven als gepersonaliseerd kraamcadeau!

 

 

 Tegeltje bedrukken en laten verzenden

Een tegeltje bedrukken gaat heel eenvoudig in zijn werk. Klik de ‘15x15 variant’ aan in de webshop en klik op ‘customize’ om er zelf een quote of tekst op te laten zetten. Zorg ervoor dat de tekst en de afbeelding elkaar mooi complementeren. Als u het tegeltje helemaal naar uw eigen wensen heeft gemaakt voegt u hem toe aan uw winkelwagen. Zodra uw bestelling is geplaatst zal ik het binnen twee werkdagen verzenden. U zult ook een Track en Trace code ontvangen zodat u weet wanneer u uw tegeltje kunt verwachten. Naast tegeltjes kunt u ook rompertjes laten bedrukken als een superleuk gepersonaliseerd kraamcadeau bijvoorbeeld. Heeft u vragen tijdens het maken van uw tegeltje of iets anders? Neem dan gerust contact op!