Gepersonaliseerd kraamcadeau

Gepersonaliseerd kraamcadeau geven

Wilt u graag een gepersonaliseerd kraamcadeau cadeau geven? Dan bent u in mijn webshop aan het juiste adres! U kunt hier namelijk unieke bedrukte producten kopen. En houd mijn site alvast in de gaten want binnenkort ga ik uitbreiden. Mijn webshop is ontstaan uit mijn passie voor persoonlijke zelfgemaakte dingen. Als hobby vond ik het al leuk om handgemaakte cadeaus voor mensen te maken. Denk bijvoorbeeld aan speenkoortjes met eigen naam of tekst. Ook maakte ik graag gehaakte dekentjes. Alleen het was lastig om namen te haken. Daarom ben ik meteen op zoek gegaan naar een gepaste oplossing omdat dit toch mogelijk te maken. Hierdoor ben ik uitgekomen in de wereld van sublimatie. Door de toepassing van deze techniek kan ik veel producten een persoonlijk tintje geven. Zo kan ik dus ook een gepersonaliseerd kraamcadeau voor u maken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op!

 


Gepersonaliseerd kraamcadeau met uniek bedrukte producten

In mijn webshop zijn verschillende producten beschikbaar die personaliseerbaar zijn. Zo kunt u rompertjes laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam van de baby. Of laat een leistenen tegeltje bedrukken met een mooie wijsheid. Ook is het mogelijk om een babyhanddoek te laten bedrukken met de naam van de baby. De handdoek is gemaakt van een heerlijke zachte stof zodat uw baby warm kan blijven nadat deze in bad is geweest. Wist u dat de baby handdoek gecertificeerd is met het OEKO-TEX standaard 100 label? Dit betekent dat het product is getest op schadelijke stoffen. Hiermee is het een gegarandeerd veilig product. Ga naar de webshop om een tegeltje, leisteen of handdoek te personaliseren!

 

 


Gepersonaliseerd kraamcadeau op basis van uw wensen

Wat voor wensen u ook in gedachten heeft voor een gepersonaliseerd kraamcadeau, in mijn webshop zijn er volop mogelijkheden om te customizen. Bent u nou op zoek naar een specifiek kraamcadeau die niet in mijn webshop staat, neem dan contact met mij op! Ik bekijk graag wat ik voor u kan betekenen. Ook tijdens het bestelproces sta ik voor u klaar. Ik vind het belangrijk dat u eenvoudig contact met mij kunt opnemen. Bel of mail mij wanneer u vragen heeft.